Auskarai

Auskarai – vienas svarbiausių ir labiausiai dėvimų aksesuarų, papildančių moters išvaizdą, padedantis atskleisti jos stilių bei saviraišką. Rankų darbo auskarai yra unikalūs savo nepakartojamu stiliumi, yra vienetiniai, pabrėžiantys tiek kasdienį, darbinį, tiek ir šventinį įvaizdį.

Įrašai 11 yra 2037 viso

per puslapį
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tinklelis  Sąrašas 

Didėjantis
  1. Auskarai "Alyviniai "

    Auskarai "Alyviniai "

    6,00 €
    Auskarai pagaminti iš lampwork stiklo, tibeto sidabro detalių, medicininio metalo kabliukų. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE062
  2. Auskarai "Hawaii flowers - Purple"

    Auskarai "Hawaii flowers - Purple"

    7,50 €
    Auskarai pagaminti iš polimerinio molio gėlyčių, katės akies karoliukų ir alyvinių kriauklės perlų lašiukų. Auskaruose įsegti pasidabruoti auskarų kabliukai. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE070
  3. Auskarai "Hawaii flowers - Sky Blue"

    Auskarai "Hawaii flowers - Sky Blue"

    6,50 €
    Auskarai pagaminti iš polimerinio molio gėlyčių, kriauklės perliukų, katės akies karoliukų ir piezzo stiklo lašiukų. Auskaruose įsegti pasidabruoti auskarų kabliukai. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE068
  4. Auskarai "Dūminis vyzdys"

    Auskarai "Dūminis vyzdys"

    7,00 €
    Auskaruose suverti natūralus dūminis kvarcas, facetuotos čekiško stiklo rondelės ir tibeto sidabro detalės, indiški kabliukai (kaldinti Indijoje). Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE064
  5. Auskarai "Dryžiai"

    Auskarai "Dryžiai"

    6,50 €
    Auskarai pagaminti iš lampwork stiklo diskelių, tibeto ir pasidabruotų detalių bei pasidabruotų auskarų įsegimų su burbuliuku. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE061
  6. Auskarai "Lelijos"

    Auskarai "Lelijos"

    6,50 €
    Auskarai pagaminti iš katės akies karoliukų, facetuotų piezzo stiklo lašiukų, tibeto sidabro detalių ir pasidabruotų auskarų įsegimų. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE056
  7. Auskarai "Dangaus tyrai"

    Auskarai "Dangaus tyrai"

    7,50 €
    Auskarai pagaminti iš natūralaus agato ovalo akmenukų-pakabukų, facetuoto chalcedono karoliukų, čekiško stiklo karoliukų ir pasidabruotų auskarų įsegimų. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE055
  8. Auskarai "Hematitas"

    Auskarai "Hematitas"

    5,50 €
    Auskarai pagaminti iš hematito karoliukų, tibeto sidabro detalių ir pasidabruotų auskarų kabliukų. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE051
  9. Auskarai "Rytų pasaka"

    Auskarai "Rytų pasaka"

    6,50 €
    Auskarai pagaminti iš čekiško stiklo facetuotų rondelių, katės akies karoliukų, tibeto sidabro detalių ir pasidabruotų indiškų auskarų kabliukų. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE050
  10. Auskarai "Iron flowers"

    Auskarai "Iron flowers"

    6,50 €
    Auskarai pagaminti iš čekiško stiklo, tibeto sidabro detalių ir pasidabruotų auskarų kabliukų. Tai - vienetinis rankų darbo gaminys.
    Prekės kodas:LJE049

Įrašai 11 yra 2037 viso

per puslapį
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tinklelis  Sąrašas 

Didėjantis